Épületfólia

A LLumar a világ vezető fóliagyártójának kiemelkedő minőségű terméke. A gyár (Eastman Chemical Company) folyamatos kutatási tevékenységének köszönhetően, egyre hatékonyabb megoldásokat nyújt az üvegekkel kapcsolatos problémákra. Modern gyártási eljárásai, szigorú minőségügyi elvárásai garantálják, hogy üvegfóliái akár 10-15 év után is újszerű állapotban találhatók az üvegeken. A fóliák előállításánál a mélyszínezési, alumínium- és fémszórási technológiákkal, a bevonatolással és a laminálással megtalálható a teljes gyártási spektrum. A gyár számos levédett technológiai újítást használ a fóliagyártás területén, a sajátos ragasztó- és karcálló réteg, valamint az UV visszaverő réteg kifejezetten a LLumar fóliák jellemzője. A LLumar délkelet-európai képviselete budapesti székhellyel biztosítja a folyamatos anyagellátást.

Bővebb információ a LLumar márkáról a LLumar Magyarország oldalán található: www.llumar.hu

Ablakfólia előnyök

1-hovedelem1

Hővédelem

2-fakulas-vedelem2

Fakulás védelem

3-energiamegtakaritas3

Energiamegtakarítás

4-biztonsag4

Biztonság

Ablakfóliázás

Az ideális otthont legtöbben napfényes helyiségekkel, nagy üvegfelületekkel képzeljük el. Az ebből fakadó problémákkal viszont csak a mindennapjainkban találkozunk: nagyon gyorsan felmelegedett helyiségekkel, vakító, visszatükröző fénnyel, kifakult bútorokkal, fakó függönyökkel… A LLumar épületfóliák megbízható, hosszú távú megoldást nyújtanak minden üveggel kapcsolatos problémára.

ajka-folia-llumar-vid3

Hővédelem

A LLumar épületfóliái az üvegre érkező hőhullámok akár 83%-át is visszaverhetik. Ezzel a legmelegebb időszakban is kellemes klímát biztosítanak a helyiségnek. A legjobb hővédelem tükröző fóliák alkalmazásával érhető el. A LLumar kínálatában létezik világos kerámia technológiával készülő hővédő fólia is. Ez a kültéri ablakfólia a LLumar THE 80 névre hallgat, videónkban ennek a fóliának a tesztelése látható.

foliazas-ajka-biztonsagi-ablakfolia-vid

Biztonság

Az üvegek töréséből adódó baleseteket, haláleseteket gyakran láthatunk a hírekben. Csakúgy, mint bejárati ajtó üvegén, vagy ablakon keresztül történő betörést, rablást. Ezek megelőzésére ad hatékony megoldást a LLumar biztonsági fólia választéka.

foliazas-ajka-ablakfolia-uv-vedelem-vid

UV védelem

Az épületfóliák mindegyike egyéb számos pozitív tulajdonsága mellett UV-védőnek is minősül, azáltal, hogy az UV kevesebb, mint 1%-át engedi csak át. Segítségével késleltethetjük a berendezési tárgyak fakulását. Az egészségre is káros sugarak teljes kiszűrésével véd a különböző bőrbetegségek kialakulása ellen.

 
beforeafter

Dekoráció

A LLumar dekorációs fóliái alkalmazásával egyszerűen, olcsón, és ízlés módon változtathatjuk meg a ház vagy a lakás összhangját. Általában praktikus tulajdonságok miatt beépített üvegek dekorációs fóliával ellátva a lakás díszei is lehetnek. Előnye a gyárilag elkészített dekorációs üveggel szemben, hogy igényeink, ízlésünk változásakor sem kell ablakot vagy üveget cserélnünk, ez fóliacserével egyszerűbben megoldható, Az épületüvegek fóliázásával az egész ház, lakás vagy iroda külső megjelenését, összhatását is megváltoztathatjuk exkluzívvá, elegánssá téve azt.

Fényvédelem

A legtöbb LLumar fólia sötétítő tulajdonsággal rendelkezik. Segítségükkel a tűző, erős napsütés fényigényünk feletti része könnyen kiszűrhető, így biztosítva a megfelelő komfortérzetet a nappali órákban is.

Közösségi oldalaink


Kövesd facebook oldalunkat és egyéb közösségi csatornáinkat új tartalmakért!